Polityka prywatności

Dokładamy wszelkich starań, aby nasz serwis był jak najbardziej profesjonalny i zgodny z obowiązującym prawem, dlatego pragniemy poinformować Państwa, że Administratorem danych osobowych jest A.Y.L.I. Real Estate Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (00-681) przy ul. Hożej 51 (dalej „Administrator”). W sprawach związanych z przetwarzaniem danych osobowych możecie się Państwo kontaktować z Administratorem pod adresem korespondencyjnym lub adresem e-mail ayli@ayli.pl.

Dane osobowe przetwarzane są:

(a) w celu zawarcia i wykonania powierzonych nam przez Państwa zleceń (art. 6 ust. 1 lit. b RODO);

(b) w celu wypełnienia obowiązków prawnych ciążących na Administratorze, wynikających z przepisów prawa, w tym obowiązków z zakresu podatków i rachunkowości (art. 6 ust. 1 lit. c RODO);

(c) do celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora, takich jak marketing bezpośredni usług własnych Administratora, ustalenie i dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami, wewnętrzne cele administracyjne (art. 6 ust. 1 lit. f RODO).

Odbiorcami Państwa danych osobowych mogą być:

(a) podmioty uprawnione do otrzymania danych na podstawie przepisów prawa;

(b) podmioty przetwarzające w imieniu Administratora Państwa dane osobowe np. firmy (podwykonawcy) świadczące na rzecz Administratora określone usługi, z których wykonaniem wiąże się przetwarzanie Państwa danych osobowych (np. dostawcy usług IT, dostawcy usług marketingowych, podmioty archiwizujące dane, podmioty świadczące usługi z zakresu dochodzenia należności i in.).

W każdym przypadku udostępnienia lub powierzenia przetwarzania Państwa danych osobowych, jako Administrator będziemy dbać o to, aby przekazywane było jedynie minimum informacji niezbędnych do realizacji celów przetwarzania.

Administrator będzie przechowywał dane osobowe w niezbędnym do tego zakresie przez czas wynikający z obowiązujących wymogów prawnych (np. dotyczących przechowywania dokumentów księgowych i podatkowych). W uzasadnionych przypadkach Państwa dane osobowe mogą być przechowywane tak długo, jak będą one niezbędne do realizacji prawnie uzasadnionych interesów Administratora, takich jak dochodzenie roszczeń czy obrona przed roszczeniami (co do zasady okres przedawnienia roszczeń).

W każdej chwili przysługuje Państwu prawo do:

(a) dostępu do swoich danych osobowych i uzyskania ich kopii;

(b) poprawienia swoich danych osobowych, jeżeli są one niepoprawne lub niekompletne;

(c) wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania swoich danych osobowych;

(d) usunięcia swoich danych osobowych;

(e) ograniczenia przetwarzania swoich danych osobowych;

(f) przeniesienia swoich danych osobowych;

(g) wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w przypadku uznania, że przetwarzanie danych osobowych przez Administratora narusza przepisy RODO.

Podanie Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale brak ich podania będzie skutkować brakiem możliwości realizacji zleceń w tym zawarcia i realizacji umów posrednictwa.

Jako Administrator oświadczamy, że z należytą starannością dobieramy i stosujemy odpowiednie środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych i gromadzonych danych. W szczególności zabezpieczamy dane przed udostępnieniem ich osobom nieupoważnionym, jak również przed przetwarzaniem ich z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa.

390 Comments

  1. FiverrEarn Author

    FiverrEarn

    […]very couple of internet websites that come about to be in depth below, from our point of view are undoubtedly properly worth checking out[…]

  2. FiverrEarn Author

    FiverrEarn

    […]we like to honor many other internet web sites on the net, even when they aren’t linked to us, by linking to them. Below are some webpages really worth checking out[…]

  3. ფილმები ქართულად Author

    ფილმები ქართულად

    […]Here are a number of the web-sites we advise for our visitors[…]

  4. serialebi qaerulad Author

    serialebi qaerulad

    […]the time to read or check out the subject material or sites we have linked to below the[…]

  5. escort Author

    escort

    escort

  6. Bilona Author

    Bilona

    […]very couple of internet websites that transpire to become in depth beneath, from our point of view are undoubtedly properly really worth checking out[…]

  7. wix login Author

    wix login

    […]below you will uncover the link to some websites that we feel you must visit[…]

  8. seo company new york Author

    seo company new york

    […]one of our visitors a short while ago recommended the following website[…]

  9. affiliate marketing Author

    affiliate marketing

    […]The information mentioned within the post are a number of the most effective accessible […]

  10. marketing Author

    marketing

    […]Sites of interest we have a link to[…]

  11. Queen Arwa University Author

    Queen Arwa University

    […]very handful of web sites that happen to become detailed below, from our point of view are undoubtedly effectively worth checking out[…]

  12. Scientific Research Author

    Scientific Research

    […]the time to read or visit the material or web sites we’ve linked to below the[…]

  13. Kuliah Termurah Author

    Kuliah Termurah

    […]The facts talked about in the write-up are a few of the very best accessible […]

  14. FiverrEarn Author

    FiverrEarn

    […]Here are a number of the web sites we advise for our visitors[…]

  15. FiverrEarn Author

    FiverrEarn

    […]the time to study or stop by the content material or web pages we’ve linked to beneath the[…]

  16. FiverrEarn Author

    FiverrEarn

    […]The data talked about in the post are a number of the top readily available […]

  17. FiverrEarn Author

    FiverrEarn

    […]we came across a cool web site that you might appreciate. Take a appear should you want[…]

  18. FiverrEarn Author

    FiverrEarn

    […]the time to study or check out the subject material or web sites we’ve linked to beneath the[…]

  19. FiverrEarn Author

    FiverrEarn

    […]the time to study or check out the content material or websites we’ve linked to below the[…]

  20. FiverrEarn Author

    FiverrEarn

    […]check beneath, are some entirely unrelated web sites to ours, on the other hand, they may be most trustworthy sources that we use[…]

  21. FiverrEarn Author

    FiverrEarn

    […]always a significant fan of linking to bloggers that I really like but really don’t get a good deal of link like from[…]

  22. Blog Author

    Blog

    thank you for publish post: https://peptidci.com/bilgi-blog/

  23. kiino4k.ru Author

    kiino4k.ru

    kiino4k.ru

  24. black cialis canadian Author

    black cialis canadian

    black cialis canadian

  25. tadalafil without a doctor prescription Author

    tadalafil without a doctor prescription

    tadalafil without a doctor prescription

  26. how much is hydrocodone at the pharmacy Author

    how much is hydrocodone at the pharmacy

    how much is hydrocodone at the pharmacy

  27. rx plus pharmacy glendale ny Author

    rx plus pharmacy glendale ny

    rx plus pharmacy glendale ny

  28. viagra soft tabs 100mg 50mg Author

    viagra soft tabs 100mg 50mg

    viagra soft tabs 100mg 50mg

  29. cialis otc 2017 Author

    cialis otc 2017

    cialis otc 2017

  30. best female viagra over the counter Author

    best female viagra over the counter

    best female viagra over the counter

  31. buy generic cialis online Author

    buy generic cialis online

    buy generic cialis online

  32. buy original cialis Author

    buy original cialis

    buy original cialis

  33. rite aid pharmacy store number Author

    rite aid pharmacy store number

    rite aid pharmacy store number

  34. where to buy sildenafil over the counter Author

    where to buy sildenafil over the counter

    where to buy sildenafil over the counter

  35. depresiya Author

    depresiya

    depresiya

  36. porno Author

    porno

    thank you for publish post: porno

  37. new 2024 Author

    new 2024

    new 2024

  38. sildenafil online sale Author

    sildenafil online sale

    sildenafil online sale

  39. batman apollo Author

    batman apollo

    batman apollo

  40. online pharmacy viagra paypal Author

    online pharmacy viagra paypal

    online pharmacy viagra paypal

  41. 300 mg viagra Author

    300 mg viagra

    300 mg viagra

  42. brand viagra online canadian pharmacy Author

    brand viagra online canadian pharmacy

    brand viagra online canadian pharmacy

  43. female viagra medicine price in india Author

    female viagra medicine price in india

    female viagra medicine price in india

  44. cialis effect on blood pressure Author

    cialis effect on blood pressure

    cialis effect on blood pressure

  45. tadalafil 10mg side effects Author

    tadalafil 10mg side effects

    tadalafil 10mg side effects

  46. generic tadalafil 20 mg price Author

    generic tadalafil 20 mg price

    generic tadalafil 20 mg price

Comments are closed.