Polityka prywatności

Dokładamy wszelkich starań, aby nasz serwis był jak najbardziej profesjonalny i zgodny z obowiązującym prawem, dlatego pragniemy poinformować Państwa, że Administratorem danych osobowych jest A.Y.L.I. Real Estate Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (00-681) przy ul. Hożej 51 (dalej „Administrator”). W sprawach związanych z przetwarzaniem danych osobowych możecie się Państwo kontaktować z Administratorem pod adresem korespondencyjnym lub adresem e-mail ayli@ayli.pl.

Dane osobowe przetwarzane są:

(a) w celu zawarcia i wykonania powierzonych nam przez Państwa zleceń (art. 6 ust. 1 lit. b RODO);

(b) w celu wypełnienia obowiązków prawnych ciążących na Administratorze, wynikających z przepisów prawa, w tym obowiązków z zakresu podatków i rachunkowości (art. 6 ust. 1 lit. c RODO);

(c) do celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora, takich jak marketing bezpośredni usług własnych Administratora, ustalenie i dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami, wewnętrzne cele administracyjne (art. 6 ust. 1 lit. f RODO).

Odbiorcami Państwa danych osobowych mogą być:

(a) podmioty uprawnione do otrzymania danych na podstawie przepisów prawa;

(b) podmioty przetwarzające w imieniu Administratora Państwa dane osobowe np. firmy (podwykonawcy) świadczące na rzecz Administratora określone usługi, z których wykonaniem wiąże się przetwarzanie Państwa danych osobowych (np. dostawcy usług IT, dostawcy usług marketingowych, podmioty archiwizujące dane, podmioty świadczące usługi z zakresu dochodzenia należności i in.).

W każdym przypadku udostępnienia lub powierzenia przetwarzania Państwa danych osobowych, jako Administrator będziemy dbać o to, aby przekazywane było jedynie minimum informacji niezbędnych do realizacji celów przetwarzania.

Administrator będzie przechowywał dane osobowe w niezbędnym do tego zakresie przez czas wynikający z obowiązujących wymogów prawnych (np. dotyczących przechowywania dokumentów księgowych i podatkowych). W uzasadnionych przypadkach Państwa dane osobowe mogą być przechowywane tak długo, jak będą one niezbędne do realizacji prawnie uzasadnionych interesów Administratora, takich jak dochodzenie roszczeń czy obrona przed roszczeniami (co do zasady okres przedawnienia roszczeń).

W każdej chwili przysługuje Państwu prawo do:

(a) dostępu do swoich danych osobowych i uzyskania ich kopii;

(b) poprawienia swoich danych osobowych, jeżeli są one niepoprawne lub niekompletne;

(c) wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania swoich danych osobowych;

(d) usunięcia swoich danych osobowych;

(e) ograniczenia przetwarzania swoich danych osobowych;

(f) przeniesienia swoich danych osobowych;

(g) wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w przypadku uznania, że przetwarzanie danych osobowych przez Administratora narusza przepisy RODO.

Podanie Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale brak ich podania będzie skutkować brakiem możliwości realizacji zleceń w tym zawarcia i realizacji umów posrednictwa.

Jako Administrator oświadczamy, że z należytą starannością dobieramy i stosujemy odpowiednie środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych i gromadzonych danych. W szczególności zabezpieczamy dane przed udostępnieniem ich osobom nieupoważnionym, jak również przed przetwarzaniem ich z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa.

390 Comments

  1. cialis daily vs 36 hour Author

    cialis daily vs 36 hour

    cialis daily vs 36 hour

  2. Porn Author

    porno

    thank you for publish post: porno

  3. film2024 Author

    film2024

    film2024

  4. 123 Movies Author

    123 Movies

    123 Movies

  5. laloxeziya-chto-eto-prostymi-slovami.ru Author

    laloxeziya-chto-eto-prostymi-slovami.ru

    laloxeziya-chto-eto-prostymi-slovami.ru

  6. metronidazole paracetamol Author

    metronidazole paracetamol

    metronidazole paracetamol

  7. sulfamethoxazole trimethoprim brand name Author

    sulfamethoxazole trimethoprim brand name

    sulfamethoxazole trimethoprim brand name

  8. gabapentin harnverhalt Author

    gabapentin harnverhalt

    gabapentin harnverhalt

  9. tamoxifen hautprobleme Author

    tamoxifen hautprobleme

    tamoxifen hautprobleme

  10. a nurse is providing teaching to a client who has fibromyalgia and a new prescription for pregabalin Author

    a nurse is providing teaching to a client who has fibromyalgia and a new prescription for pregabalin

    a nurse is providing teaching to a client who has fibromyalgia and a new prescription for pregabalin

  11. valtrex france Author

    valtrex france

    valtrex france

  12. yasam ayavefe Author

    yasam ayavefe

    yasam ayavefe

  13. lasix webmd Author

    lasix webmd

    lasix webmd

  14. glucophage children Author

    glucophage children

    glucophage children

  15. sdz-lisinopril hctz Author

    sdz-lisinopril hctz

    sdz-lisinopril hctz

  16. foods to eat with rybelsus Author

    foods to eat with rybelsus

    foods to eat with rybelsus

  17. semaglutide tablet Author

    semaglutide tablet

    semaglutide tablet

  18. what are the side effects of rybelsus 3 mg Author

    what are the side effects of rybelsus 3 mg

    what are the side effects of rybelsus 3 mg

  19. who is yasam ayavefe Author

    yasam ayavefe

    yasam ayavefe

  20. who is yasam ayavefe Author

    yasam ayavefe

    yasam ayavefe

  21. samorazvitiepsi Author

    samorazvitiepsi

    samorazvitiepsi

  22. porno sikis Author

    sikis izle

    web sitemizi ziyaret edin: sikis

  23. list Author

    list

    list

  24. sms onay Author

    sms onay

    SMS onay işlemleri için sitemizi mutlaka ziyaret etmelisiniz! En ucuz sms onay servisi sitemizde yer almaktadır.

  25. sms onay Author

    sms onay

    SMS onay işlemleri için sitemizi mutlaka ziyaret etmelisiniz! En ucuz sms onay servisi sitemizde yer almaktadır.

  26. Generator repair Yorkshire Author

    Generator repair Yorkshire

    […]Here is a great Blog You might Come across Interesting that we Encourage You[…]

  27. amiclear scam or legit Author

    amiclear scam or legit

    […]below you will discover the link to some web-sites that we believe you should visit[…]

  28. cheap sex cams Author

    cheap sex cams

    […]just beneath, are numerous absolutely not connected web-sites to ours, nevertheless, they are surely worth going over[…]

  29. Tucker Carlson - Vladimir Putin - 2024-02-09 Putin interview summary, full interview. Author

    Tucker Carlson – Vladimir Putin – 2024-02-09 Putin interview summary, full interview.

    Tucker Carlson – Vladimir Putin – 2024-02-09 Putin interview summary, full interview.

  30. Tucker Carlson - Vladimir Putin Author

    Tucker Carlson – Vladimir Putin

    Tucker Carlson – Vladimir Putin

  31. duloxetine hcl 60 mg Author

    duloxetine hcl 60 mg

    duloxetine hcl 60 mg

  32. steroid Author

    steroid kullanimi

    sizde anlik olarak steroid hakkında bilgi almaya baslayin.

  33. steroid Author

    steroid kullanimi

    sizde anlik olarak steroid hakkında bilgi almaya baslayin.

  34. sms onay Author

    SMS Onay

    hızlı bir şekilde sms onay hizmeti alın ve ucuz sms onay hizmetinden faydalanın.

  35. canine probiotics Author

    canine probiotics

    […]we came across a cool web site that you simply could take pleasure in. Take a search in the event you want[…]

  36. french bulldog buy Author

    french bulldog buy

    […]that would be the end of this write-up. Here you’ll uncover some sites that we assume you will value, just click the links over[…]

  37. anabolic kapında Author

    Steroid Satın Al

    internet sitemiz üzerinden güven içerisinde https://www.anabolickapinda19.com/ steroid satın alın ve anabolik steroid sipariş verin.

Comments are closed.